Podívejte se na Auschwitz z pohledu drona. Toto video nepotřebuje komentář

1733
Sdílejte

Auschwitz, děsivý symbol holokaustu a jedno z nejtemnějších míst v historii lidstva, byl nedávno zachycen z pohledu drona. Toto video nepotřebuje komentář, neboť pohled na toto místo vyvolává silné emoce a nutí nás přemýšlet o hrůzách, které se zde odehrávaly.

Od svého osvobození v lednu 1945 se Auschwitz stal symbolem zvěrstev holokaustu. Tábor, který nyní tvoří součást světového dědictví UNESCO, byl kdysi místem smrti a utrpení pro miliony nevinných lidí, především Židů.

Drone video ukazuje rozsah Auschwitzu – komplexu, který se rozkládá na obrovské ploše a skládá se ze tří hlavních táborů a mnoha podtáborů. Záběry zachycují chladnou realitu tohoto místa – baráky, kde byli vězni ubytováni, krematoria a škálu umístění tábora v krajině.

Kam dál?

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Další články