Nemocná Míša Tomešová : Zhoršení stavu! Léky bohužel nezabírají

2783
Sdílejte

„Podle všech doktorů i dle rentgenu jsem úplně zdravá, že prej to mám z toho, jak furt zpívám.“ sdělila Míša na Instagramu. Toto vysvětlení ji však nesedí a je přesvědčená, že problémy se dají přičítat něčemu jinému. „Nikdo nikdy ze zpívání nemůže bejt nemocnej, pokud zpívá samozřejmě technicky správně. To je největší pindovina,“ vysvětlila.

Nedávno se na svém Instagramu podělila o další novinky. „Dětem už je dobře, to je dobrá zpráva,“ uvedla ve své stories. Bohužel, o sobě nemohla říci totéž. „To samé se bohužel nedá říct o mně. Bohužel se mi ještě přitížilo a už se skoro ani nezvednu z postele,“ napsala.
Pro Tomešovou jsou aktuální obtíže velkým problémem i v profesní sféře. Momentálně působí v muzikálech Balada pro banditu, Voda nad vodou, v divadelní hře Ráno poté a v populárním seriálu ZOO. Ve svých představeních ji musela zaskočit kolegyně Denisa Nesvačilová, které Míša veřejně poděkovala za pomoc.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články