Na Geislerovou se nejen dobře dívá. Stejně dobře se i čte!

667
Sdílejte

Aňa Geislerová dosud natočila asi 70 filmů, televizi nepočítaje. A většina snímků, stejně jako herecké výkony, byly nadprůměrné. Paradoxně největší česká filmová hvězda, která navíc pochází z pražské intelektuální rodiny, má za sebou teprve základní školu. Prostě si vybrala vysoké školy života, což v jejím případě nevadí. Své znalosti čerpala ze spolupráce s těmi nejtalentovanějšími osobnostmi, z kvalitních scénářů, ze studia témat a reálií, se kterými si hrála, a z postav, které ztvárňovala. Dnes je všestranná a vzdělaná, ale se svými třemi dětmi dbá na to, aby nešly  její cestou a nepodceňovaly školy.

Má hodně co učit a psát

Dalším paradoxem je, že Ani je dnes pedagožkou, která vede kurzy, dokonce vyučuje na FAMU nebo DAMU. On a její přítel castingový režisér se rozhodli pomoci svými zkušenostmi, zejména začínajícím hercům. Filmové herectví se ve škole neučí, stejně jako to, co je při castingu důležité – jak se chovat, jak se připravit, na co si dát pozor a na co má uchazeč o roli právo.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články