Mladá žena se změnila skutečně k nepoznání: Lidi šokuje, ona je s sebou jednoznačně spokojená!

1282
Sdílejte

Aydin, která začala s ušními lalůčky ve svých 11 letech, nyní má 12 skarifikací – dobrovolné jizvení, které vytváří vystouplé ornamenty na kůži. Její touha po úpravě těla není podle ní diktována potřebou pozornosti, ale hlubokým pocitem, že se chce cítit více ženou. Na kritiku cizích lidí nereaguje a je odhodlaná pokračovat ve svém stylu života, který si zvolila. Na svém Instagramovém profilu Aydin zveřejňuje odvážné snímky, které dokazují, že má potetované a upravené i intimní partie. Její fotografie odrážejí nejen estetickou stránku jejích modifikací, ale také fyzickou bolest, kterou musela podstoupit pro dosažení svého cíle.

Aydin si nechala potetovat i oční bulvy, což je jeden z nejextrémnějších zákroků v oblasti tělesných modifikací. Její příběh může být inspirací pro ty, kteří se chtějí odlišit a vyjádřit svou individualitu bez ohledu na názory ostatních. Aydin Mod, Potetovaná Barbie z Říma, je důkazem, že touha po seberealizaci a odvaha být jiný může vést k jedinečnému a nezapomenutelnému vzhledu. Ať už je vnímání veřejnosti jakékoliv, Aydin je s sebou spokojena a to je pro ni to nejdůležitější.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články