Co vzkazují jednotlivým znamením horoskopu runy na měsíc listopad?

11851
Sdílejte

VÁHY

Celý měsíc bude pro vás ve znamení RUNY ODLOUČENÍ A ROZCHODU. Jde především o to, že stará kůže se musí sundat a zastaralé a nefunkční vztahy by se měly ukončit. Správným postojem je v tomto případě pokora a následný ústup, což vyžaduje silnou vůli a správné načasování . Abyste nabyli něčeho nového , to staré je třeba nechat odejít.

ŠTÍŘI

Měsíc listopad vám bude vládnout RUNA DONUCENÍ NUTNOSTI. Je nezbytné překonat silné omezení, které vás svazuje. Znamená to, že byste měli znovu pečlivě zvážit vaše plány a vyhnout se pozastavení na vaší cestě. Je čas splatit staré dluhy a obnovit rovnováhu. Čelte vašim démonům s dobrou náladou . Zlepšujte , obnovujte.

STŘELCI

Tento podzimní měsíc je pro vás ve znamení RUNY BOJOVNÍKA. Boj se v tomto případě myslí s vlastním omezujícím egem. Vůle je posilována činy avšak nezávisle na výsledcích. Je nutné nechat svoji sílu proudit přes sebe a být trpěliví. Občas vám neuškodí nahlédnout do svého nitra a přehodnotit základy, na kterých stojí váš život. Tím ulevíte nejen sobě ale především vašim blízkým.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články