Co vzkazují jednotlivým znamením horoskopu runy na měsíc listopad?

11851
Sdílejte

RACI

Podzim pro vás bude ve znamení RUNY CELISTVOSTI, kterou vaše tělo nyní potřebuje. Toto poselství z runy má obrovskou sílu a je čas na její načerpání a regeneraci toku energie. Je to ale i varování nad namyšleností a toho , že si máme uvědomit cenu vlastní vůle. Nechlubte se cizím peřím a používejte svůj rozum.

LVI

Vám náleží RUNA SMÍŘENÍ. Znamená to, že by měla růst vaše vnitřní hodnota. Je třeba si uvědomit , že se nemáte spoléhat výlučně na své síly a raději se ptejte a raďte se svými blízkými jak se ubírat životní cestou dál. Ale nevyužívejte jich. Velice rychle by se vám to vrátilo vaším neúspěchem. Zároveň tato runa představuje komunikaci a naladění na energii , která vás posílí.

PANNY

Listopad pro vás bude ve znamení RUNY ZMĚNY A SVOBODY. Naznačuje naléhavou potřebu vaší duše vysvobodit se z omezujícího myšlení , které vám tak znepříjemňuje život. Očekává se zásadní zvrat událostí, které mají nejrůznější podobu a pomůžou vám se osvobodit od zažité rutiny. Čím těžší útrapy zažíváte, tím bude rychlejší váš růst .

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články