Zoufalý Slováček o rakovině své dcery: Je to hrozné jak jí nemoc ničí, je to horší než všichni čekali!

89254
Sdílejte
To, co Slováčka děsí nejvíce, je fakt, že jí paradoxně nejvíce ubližuje její věk. Kdyby podobná nemoc napadla i jejího otce, nemusela by mít tak rychlý průběh. „U mladých lidí je to agresivnější,“ vysvětlil Felix. „Ale žiju ve víře, že to dobře dopadne. A že Anička bude mít to štěstí, že to vybojuje. Ona sama je také pozitivní,“ vysvětluje hlava rodiny. „Jak to bude, vědí jen lékaři. Uvidíme, jak bude chemoterapie fungovat,“ říká.
Jeho dcera Anička je podle něj velmi statečná, ale její nemoc stmelila celou rodinu a jsou tu pro ni a snaží se jí být oporou. „Zrovna dneska jsme se potkali, šla z odběru krve. Bydlí jinde, má přítele a svůj život, ale ví, že kdykoliv požádá o pomoc, jsme tu pro ni a uděláme pro ni cokoliv. Celá rodina. Já, bratr, matka Dáda Patrasová. Ta také vnímá, že Anička má velký problém. Ráda by pomohla, ale jak?“, zoufá si nešťastný otec.
„Nemůžeme dělat nic jiného, než věřit lékařům, že se s tím poperou. Aničin dědeček byl lékař, takže moc dobře ví, že je lepší respektovat medicínu a neposlouchat šarlatány. Kdyby zkusila všechno, co jí lidé nabídnou, aby se vyléčila, zabilo by ji to jako první,“ říká Slováček.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články