Vše je připraveno rychle a ve výsledku získáte úžasný, jemný DORT

1046
Sdílejte

Smíchejte kondenzované mléko s měkkým máslem. Postupně přidáváme vejce a mícháme metličkou. Vzít to pomalu. Přidejte trochu soli a chrpy.

Mouku prosejeme s práškem do pečiva a opatrně přidáme do předem připravené směsi. Těsto by mělo být hladké a bez hrudek. Těsto nalijte do formy vyložené pečícím papírem a pečte při 180 stupních 45 minut. Podívejte se ale na vlastnosti trouby. Moje kamarádka měla těsto hotové za 35 minut. Jde hlavně o to, aby párátko nebo špejle byly po zapíchnutí do těsta suché.

Po vychladnutí nakrájíme na koláče. Na krém vyšleháme hustou zakysanou smetanu s moučkovým cukrem. Sestavte dort, štědře potřete dorty krémem a pokryjte jím boční a horní plochy.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články