Stav Hanychové malé nemocné dcerky se zhoršil! Doktoři ji museli „rozdýchavat“!

7005
Sdílejte
Ve válce, kterou rozpoutali bývalí partneři Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) o šestiletou dceru Rozárku, je možná alespoň na čas zastaví strach o její zdraví. Malá holčička se už více než týden potýká s nepříjemnou nemocí. Je samozřejmé, že v tom stavu, v jakém je, ji má maminka u sebe a tatínek by to měl respektovat, což se asi děje. Mohlo by se zdát, že to Agátě vyhovuje, ale jako každá normální maminka by si jistě raději mohla užívat zdravou dceru. Zatím naopak píše o zhoršování jejího stavu.
Agáta Hanychová bojuje o svou nejmladší dceru Rozárku se svým otcem Jaromírem Soukupem jako lvice. Ona by chtěla výhradní péči, s čímž on nesouhlasí, a po předběžném soudním verdiktu je jim nařízeno, aby se o péči podělili v poměru 4:3 ve prospěch Agáty. Ale pro malou holčičku to může být příliš velká zátěž, když neustále mění prostředí. Agáta však Soukupovi nedovolí ani vstoupit do brány jejího domu a  dceru si předávají venku u auta. Všechno fotí a naposledy s ní byl i její partner Dopita.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články