Šokující zpověď Matthewa Perryho: Zdrogovaný byl už v sedmi týdnech života. Rodiče mu dávali silné prášky, protože brečel

2815
Sdílejte

V roce 2018 Perryho stav vyvrcholil, když mu „chemička“ perforovala tlusté střevo. „Když mě přijali, řekli lékaři mé rodině, že mám dvěprocenta šanci to přežít,“ popisuje. Nakonec se probral z kómatu a strávil pět měsíců v nemocnici. Vývod ve svém těle měl devět měsíců, což ho nakonec motivovalo k tomu, aby přestal užívat drogy.
Perryho paměti s názvem „Přátelé, milenky a velká děsivá věc“ vyjdou v angličtině 1. listopadu. V nich Perry přiznává, že v nejhorším období své závislosti polykal až 55 tablet vicodinu denně. Vzpomíná také na období, kdy kvůli drogám zhubl na 58 kilo a nemohl přestat. „Tři roky si nepamatuji, zhruba mezi 3. a 6. řadou Přátel jsem byl drobet mimo,“ dodal.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články