Podvodník zavolal babičce a požadoval peníze pro jejího vnuka, který ŘEKL, že způsobil nehodu: Ale TO, co babička udělala, nezapomene po zbytek svého života!

1351
Sdílejte

Víme o mnoha případech, na které upozornila policie – falešné podvody a krádeže na seniorech, pod fiktivními legendami s různými emotivními příběhy, kterými se podvodníci snaží získat důvěru seniorů, dostat se do jejich domovů, najít místo jejich úspor a v nepozorovaném okamžiku je podvodně vylákat nebo okrást o jejich celoživotní úspory.

Podvodníci dlouhodobě volají seniorům na pevné linky nebo mobilní telefony a záměrně se vydávají za lékaře nebo zdravotní sestry.

Senioři jsou informováni, že jejich příbuzný způsobil autonehodu, leží v nemocnici, nemůže komunikovat, protože se při nehodě kousl do jazyka a naléhavě potřebuje peníze na zaplacení škody, ošetření a nenahlášení případu na policii.Senioři jsou důrazně vyzýváni, aby nikoho nekontaktovali, aby s nikým o této záležitosti nediskutovali, protože jejich příbuzný bude mít problémy a může jít do vězení, protože řídil pod vlivem alkoholu a vážně zranil dítě nebo těhotnou ženu při nehodě.

Podobný případ se stal této babičce z Ruska, ale s podvodníkem se vypořádala po svém…

V deset hodin dopoledne jí zazvonil telefon. Babička Maria Ivanovna odložila pletení a zvedla ho.

Váš vnuk se právě stal účastníkem vážné autonehody. Je vinen,“ vysvětlil cizinec spěšně.

– Naboural do drahého zahraničního auta a cestující jsou zraněni, a je tam  jeden mrtvý. Za tuto autonehodu mu hrozí tři až pět let vězení. Abyste pomohli svému vnukovi vyhnout se vězení, budete muset zaplatit!

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články