Ostrá hádka Williama a Kate má následky: Princezna skončila se zlomeným srdcem!

1668
Sdílejte
Zasvěcený zdroj prozradil, že vévodkyně nakonec přijala, že Georgeovým „osudem“ je navštěvovat internátní školy – což znamená, že opustí domov. Královský pár byl spatřen, jak v červnu navštívil Eton College se svým synem, což vyvolalo zvěsti, že George by mohl jít ve stopách svého otce a strýce prince Harryho a navštěvovat drahou školu.
Zdroj deníku řekl, že Kate se netěší na den, kdy George opustí teplo domova a půjde do internátní školy. „Kate dlouho nesouhlasila s manželem, že ho pošle pryč, i když je to tradice. Myslí si, že poslat chlapce do takového ústavu pro vyšší třídu je v rozporu se všemi jejich snahami o modernizaci monarchie. Navíc jí bude strašně chybět George. S Williamem se o tom roky dohadovali, ale nakonec vyhrál,“ řekl informátor.
Princ William začal navštěvovat školu v Berkshire v roce 1995 a o víkendech navštěvoval svou babičku, zesnulou královnu Alžbětu (†96), na hradě Windsor.
Jednačtyřicetiletá Kate Middleton neskrývá svůj smutek. Princezna je zdrcená z toho, co si princ William (41) připravil pro jejich nejstaršího syna George (41).
Nakonec musela přijmout manželovy plány se zlomeným srdcem.
Zasvěcený zdrouj prozradil, že Kate neochotně souhlasila s přáním prince George, aby chlapec byl „jako jeho otec“ a začal chodit do nóbl školy za 15 432 liber (asi 17 700 eur).

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články