NEŠTĚSTÍ NA TAXISU : Smrt koně, vážně zraněný žokej. Stuke vybočil a přišla pohroma

12187
Sdílejte

Velký Taxisův příkop sehrál i v letošním ročníku Velké pardubické důležitou roli. Nebyla to překážka sama o sobě, ale osudným se jí stalo Stuck, devítileté štěně zázvorky. Těsně před bariérou začal odbočovat doleva a katastrofa byla na světě. Při pádu byl smrtelně zraněn a ležel mrtvý pod bariérou. Srazil několik blízkých koní jako při hře kuželek. Žokej Martin Lishka, který byl rovněž vážně zraněn, byl na místě oživen a převezen do nemocnice.

Jedním z postižených byl obhájce titulu pan Specks a irský jezdec Patrick Mullins, kteří nejprve pronesli několik hrubých poznámek, než situaci komentovali: „Měl jsem dobrou pozici a pak, těsně před bariérou, kůň zabočil rovně doleva vpředu. Můj kůň neměl šanci se odrazit. Myslel jsem, že je to v pořádku. Jsem zklamaný, ale jsem rád, že je kůň v pořádku. Je to o štěstí a trochu štěstí potřebujete.“ Letos má pan Specks smůlu. Místo toho kolem Yaroslava Meshky proletěla šťastná moucha s císařem Walserem. „Málem jsem minul, můj kůň se splašil a objevil se stín, prudce zabrzdil a my jsme přeskočili hranu, ale naštěstí jsme utekli. Ten stín byl nepříjemný, ale už to nebudu komentovat, už jsem na to upozorňoval.“ ,“ řekla Myška.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články