Narkomanka Katka Bradáčová trpí smrtelnou cirhózou jater: Lékaři jí dávají jen zhruba rok života

19465
Sdílejte

Katka je velmi známá a její příběh rozdělil diváky na dva tábory. Jedni ji litují a další ji zatracují. Její život a závislost na drogách byly mapovány v dokumentu Heleny Třeštíkové od roku 1996. Katka se několikrát pokusila s drogami přestat, ale nikdy se jí to úplně nepodařilo. V současnosti žije na pražských ulicích a často se pohybuje ve feťáckém parku Mrázovka na Andělu.

Cirhóza jater je chronické onemocnění, při kterém dochází k postupnému nahrazování jaterních buněk vazivovou tkání. Játra jsou velmi důležitým orgánem v lidském těle a odpovídají za detoxikaci, produkci žluče a výrobu bílkovin. Cirhóza je vážným onemocněním, které znamená konečné stádium mnoha jaterních onemocnění. Průměrná délka přežití pacienta s pokročilou jaterní cirhózou je jeden až dva roky.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články