Langmajer přiznává! Kvůli své ženě Adéle jsem šel dobrovolně na psychiatrii!

1188
Sdílejte
Jiří zná své slabiny a umí s nimi pracovat:
 
Langmajer se svými psychickými problémy netajil, ale nemluvil o nich tak otevřeně. Lidé jen matně tušili, že má prostě svá „temná“ období. „Protože jsem šel na tu psychiatrii, to znamená, že jsem vyhrál tu bitvu nad sebou a nechal jsem si pomoci, takže dnes žiji, docela bych řekl, sluncem zalitý život se svou krásnou ženou. Kdyby tomu tak nebylo, myslím, že bychom už spolu nebyli, kdybych nešel k psychiatrovi. A hlavně jsem se nechal vést láskou, a to bych chtěl tomuto dokumentu přát, aby lidé našli lásku k sobě a chuť situaci řešit,“ řekl charismatický herec, který svou ženu Adélu Gondíkovou miluje natolik, že se ve zralém věku dokázal proměnit ve vlastní, a tím i v její prospěch. Premiéra dokumentu se uskutečníla 10. října, na Světový den duševního zdraví.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články