Je za tím zase nevěra? Po Bagárovové další rozchod Muradova

1548
Sdílejte
Fanoušci se jí okamžitě začali ptát, zda podváděla Muradova nebo svého předchozího partnera Zbyňka Vlčka. Influencerka však vyvrátila, že by to měl být jeden z těchto mužů a vyhrkla, že mluví o své první lásce. Zajímavé ale je, že krátce po tomto prohlášení začaly její společné fotografie s Machmudem mizet ze sociálních sítí a ve společnosti se už ani neobjevovaly.
Nevěra souvisela i s MMA zápasníkem při jeho rozchodu s Monikou Bagárovou. Ani dcera Rumia nedokázala jejich vztah udržet. Kvůli ní se snažili dát si druhou šanci, ale ani tak to nevydrželi. Zpěvačka pak v několika rozhovorech mluvila o podvádění a o tom, jak to může druhé osobě ublížit. Naznačila, že by to mohla být příčina dvojího rozpadu jejich vztahu. Mezi fanoušky se proto také vedou spory o to, zda Muradov opět neselhal a neztratil tak další perspektivní vztah, ve kterém snil o společné budoucnosti.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články