Je jí 17 let a už si musí vybrat mezi životem a smrtí. Rozhodla se zemřít

9481
Sdílejte

Je jí teprve 17, Jenny Lake a už si musí vybrat mezi životem a smrtí. Rozhodla se zemřít. Náctiletá dívka pochází z malého městečka Pocatello v Idaho. Není to obvyklý příběh, který byste očekávali od obyčejné středoškolské studentky. Jenin život je zahaleno ve velkém množství bolesti a utrpení, které by mělo zastínit její mladý věk.

Jenny se narodila v Pocatello, malém městečku v Idaho, které je domovem pro méně než 60 000 lidí. Její život byl od samého začátku plný výzev. Její matka zemřela při porodu a její otec zemřel krátce poté na rakovinu. Od té doby byla Jenny v péči své starší sestry, která byla sotva o pár let starší.

Ve svých raných letech projevila Jenny vysokou inteligenci a talent v umění. Obdivovala přírodu a milovala malování krajinných scén z okolí jejího rodného města. Avšak její život se začal komplikovat, když jí bylo diagnostikováno vzácné onemocnění.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články