Jan Kraus označil Kazmu Kazmitche za „nezodpovědného“ a ve vysílání řekl, že „finanční informace tohoto rozsahu by mohly otřást základy české společnosti“

1029
Sdílejte

Kazma, vlastním jménem Lukáš Červenka, je známý svými satirickými a provokativními videi na YouTube, která často zpochybňují a kritizují společenská a politická témata. Je také spolutvůrcem některých z nejúspěšnějších českých internetových seriálů a filmů.
Jan Kraus, jedna z nejvýraznějších postav české televize, je známý svými ostrými rozhovory a nebojácnými postoji. Jeho pořad je oblíbený pro jeho schopnost odhalovat skutečné povahy svých hostů a dávat jim prostor, aby se vyjádřili k otázkám, které jinde nemusí dostat.

Krausovy poznámky však vyvolaly kontroverzi, s některými kritiky, kteří tvrdí, že překročil hranice toho, co je přijatelné. Zdá se však, že Kazma se s Krausovou kritikou vyrovnal s obvyklou dávkou sarkasmu a humoru, který ho proslavil.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články