Fanatický farář v České republice pošlapal dětem vyřezávané dýně: Je to dílo Satanovo! Půjde na kobereček

1347
Sdílejte

Zdá se nám býti férové dát prostor k vyjádření i panu faráři Jaromíru, který poslal starostovi dopis. Protože se včera na našich stránkách začaly objevovat vulgární, výhružné a jiné nevhodné komentáře, sekci komentování jsme vypnuli. V naší obci není prostor pro nenávist.

„Protože jsem nevěděl, že se koná akce s dětmi, která se nazývá „dýňování“, a když jsem večer odcházel z fary, viděl jsem četné symboly satanského svátku ‚Halowin‘, který se zrodil v současném pohanském světě jako protiváha k našim nadcházejícím svátkům ‚Všech svatých‘ a ‚Duší‘, umístěné před naším posvátným územím, jednal jsem v souladu se svou vírou a povinností být otcem a ochráncem dětí, které mi byly svěřeny s ‚duší‘, a odstranil jsem symboly. „ vysvětli jeho čin Smeikal.

„Vedení brněnské diecéze se s tímto chováním neztotožňuje a bude věc řešit,“ uvedl v omluvném dopise primátorovi generální vikář diecéze Pavel Kafka, pod kterou kurdějovská farnost spadá.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články