Fanatický farář v České republice pošlapal dětem vyřezávané dýně: Je to dílo Satanovo! Půjde na kobereček

1347
Sdílejte

O incidentu informoval i Břeclavský deník. Řekl, že šťastné děti vystavily své vyřezávané dýně v parku nedaleko fary. Jaké však bylo jejich zklamání, když našli své výtvory zničené. Druhý pokus dopadl podobně. „Nejhorší na celé situaci bylo, že se malé děti ptaly, kde mají dýně, a úplně nechápaly, proč nemůžou jít vyměnit svíčku. Některé děti dokonce plakaly,“ řekl deníku obyvatel Kurdejova Marek Kortis.

Magistrát, který informoval na Facebooku, zpočátku netušil, kdo vandal je. Až později vyšlo najevo, že se jedná o místního faráře Jaromíra Smejkala. Svůj vandalský čin ospravedlnil v dopise starostovi tím, že šlo o střet náboženského a světonázorového světa. Obec dopis zveřejnila také na sociálních sítích.

Domnívám se, že nikdo z obyvatel, kteří před náš „svatostánek“ umístili „symboly duchů (zla)“, nechtěl vyjádřit opovržení tím, co je pro nás katolíky svaté. Že jednali z nevědomosti, takže nikomu to nevyčítám,“ řekl kněz.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články