Chlapec (12), kterému lékaři amputovali obě nohy našel konečně svou spřízněnou duši v pejskovi, který přišel o všechny své tlapky

1084
Sdílejte

Chlapeček jménem Owen Mahan je hrdinou příběhu, který je stejně inspirující, jako je dojemný. Owen přišel o obě nohy kvůli těžkému poškození, které utrpěl v dětství. Přestože se s takovými obtížemi potýká už několik let, nenašel nic, co by mu přineslo více radosti a pohodlí, než jeho nový čtyřnohý přítel, pejsek, který rovněž přišel o všechny své tlapky.

Owenův příběh je příběhem odhodlání a síly. Když mu byly dva roky, utrpěl vážné popáleniny, které si vyžádaly amputaci obou nohou. Owenův život se od té doby změnil, ale jeho rozhodnutí a odhodlání zůstaly neotřesitelné.
Owenův život se znovu změnil, když se setkal s pejskem jménem Chi Chi. Chi Chi je zlatý retrívr, který byl nalezen v Jižní Koreji po tom, co byl zneužíván pro obchod s masem. Chi Chi byl tak těžce zraněn, že veterináři museli amputovat všechny čtyři jeho tlapky.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články