Anička Slováčková, která bojuje s rakovinou přiznala, že budoucnost neplánuje. Nic, nula, šokuje…

2788
Sdílejte

Žádné plány Mladá umělkyně si v tu chvíli snad poprvé v životě uvědomila, že nemá žádné plány do budoucna. „Nic. Nula. Žádná vize. Teď vlastně a spousta lidí se může bát, a to může být v mém případě špatně, musím se podívat do budoucnosti s nějakou vizí a tak dále… ale víte co ? Přišla jsem na to? Cítím se tak dobře,“ řekla dcera slavných rodičů, kterou teď čeká další těžké období během chemoterapie.

Anna prý nyní necítí žádný stres ani napětí, že její plány nevyjdou a vše bude jinak. „Prostě jsem tady a teď a odmítám se nervovat z toho, co bude zítra. Ono nějak bude. A bude dobře, protože v to jediné věřím, že se věci vyvedou co nejlépe pro moji cestu, která mi je dána,“ prozradila zpěvačka, která před několika lety porazila rakovinu prsu. „Prostě jsem odevzdala svou tíž a těším se z každých nových dveří, zkoušek a cest,“ vysvětlila a dodala, že vše dopadne tak, jak má. Nakonec si podle svých slov uvědomila, že i všechno zlé, co ji potkalo, bylo pro něco dobré. „Hlavně i ty neúspěchy, všechny chyby a plány, co dopadly jinak, tak dopadly pro moje dobro. Nebyl na to prostě ten správný čas,“ dodala závěrem Anna.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články