Zemřel na rakovinu ve věku 27 let – Jeho rodina našla zprávu na Facebooku o 24 hodin dříve

3802
Sdílejte

Momentálně je mi 27 let a nechce se mi odcházet. Miluji svůj život. Jsem šťastný. Dlužím to svým blízkým. Ale kontrola se mi vymkla z rukou.

Přál bych si, aby se lidé přestali tolik trápit malými a nesmyslnými věcmi, kdyby si pamatovali, že všichni procházíme stejnou věcí a že bychom měli co nejlépe využít každou minutu, kterou máme.

Kdykoli nad něčím fňukáte, přemýšlejte o tom, jaké to je čelit opravdu těžkým problémům. Buďte vděční za své drobné problémy a co nejdříve je překonejte.

Uvízli jste v dopravní zácpě, špatně jste se v noci vyspali, protože vás vzbudilo vaše úžasné miminko, kadeřník vás ostříhal nakrátko, máte malá prsa, stehna celulitidu? Pusťte všechny ty nesmysly. Přísahám, až přijde tvůj čas, na ničem z toho nebude záležet.

Když se podíváte na život jako celek, mohou se tyto věci stát tak bezvýznamnými. Dívám se na své tělo, ze kterého se brzy nic nestane a já s tím nic nenadělám. Jediné, co chci, je nechat mě zažít ještě jedny narozeniny, ještě jedny Vánoce s mými blízkými, ještě jeden den s partnerem a mým psem. Jen jeden.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články