Zemřel na rakovinu ve věku 27 let – Jeho rodina našla zprávu na Facebooku o 24 hodin dříve

3801
Sdílejte

Všichni musíme někdy v životě čelit smrti. Ať už jde o blízkého člověka nebo o naše vlastní utrpení, nikdy není snadné se s tím smířit.

Naštěstí o tom většina lidí nepřemýšlí, pokud do toho nejsou zapojeni, zvláště ne když jsou mladí. Ale Holly Butcherová byla jednou z těch, kteří se s tím museli vypořádat v raném věku.

Když bylo Holly 26 let, byl jí diagnostikován zhoubný nádor. Poté už jen stěží přestával myslet na smrt. Před odjezdem se rozhodl napsat dopis na rozloučenou, který zveřejnil na svém Facebooku. Méně než 24 hodin po dopise Holly zemřela obklopena svou rodinou.

Jeho inspirativní dopis se dnes čte po celém světě a zní:

„Je velmi zvláštní uvědomit si a přijmout smrtelnost ve věku 26 let. To je něco, co máme tendenci přehlížet. Dny plynou jeden za druhým a vy předpokládáte, že to bude pokračovat, dokud se nestane něco neočekávaného. Vždy jsem si představovala, že zestárnu obklopena úžasnou rodinou, kterou jsem plánovala vybudovat se svým životním partnerem. Chtěl jsem to tak moc, až to bolelo.

Takový je život. Křehký, vzácný, nepředvídatelný a každý den dar, nikoli právoplatné

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články