Yvonne Přenosilová to v životě neměla lehké. Roky trápení a potoky slz kvůli synovi si vybraly svou daň

30951
Sdílejte

„ Max mi to řekl poté, co byl s otcem na večeři a já jsem nevěděla co dělat. Měla jsem na výběr, buď ho ke stahování donutit, nebo ho nechat u otce. Ale ale donuťte puberťáka, aby se s vámi odstěhoval do cizí země. Jsem přesvědčená, že kdybych ho vzala za ruku a násilím dovlekla do Prahy, ze života by mi udělal peklo,“ popisovala neřešitelnou situaci v televizním pořadu 13. komnata.

Tajný pláč

Fanoušci jí klečeli u nohou, ale ona se přesto sužovala. „Po celou dobu jsem čekala, že mi Max zatelefonuje, abych si přišla pro něj. Přiznám se, dodnes kvůli tomu pláču. Ten fakan je už velký, ale stejně mě to bolí,“ přiznala s hořkostí v hlase.

K této bolavé situaci se nakonec vyjádřil i syn slavné zpěvačky. „Netěšilo mě, když jsi odešla, protože jsem ztratil domov. Bylo mi každý den za tebou smutno, ale nechtěl jsem odjet do Česka. To bylo tvé místo, ne moje,“ řekl jí do očí před televizními kamerami. Jeho reakce na zlověstné komentáře lidí, kteří jeho slavnou matku odsuzují za to, že ho opustila. „Ona mě ale nikdy neopustila. Já jsem nechtěl jít a to je rozdíl. Bylo to mé rozhodnutí. Můj vztah s tátou byl chladný, ale vím, že víc než já, trpěla máma,“ uzavřel.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články