Vtipný a upřímný horoskop, který o vás prozradí, to co byste nejraději před okolím utajili

5800
Sdílejte

Blíženci

Řídí se heslem: Kam vítr, tam plášť. Nevěřte jim, protože mají tendenci měnit názor téměř každých 15 minut. Může se vám zdát, že neberou život vážně a všechno vnímají jako maškarádu. A oprávněně. Mají totiž správnou masku a náladu pro každou situaci. Zvykli si jen brát a na oplátku už nenabídnout nic.

Rak

Raci neustále něco vymýšlejí. Například, že se na ně někdo díval tak, jak neměl nebo něco špatně pochopili. Zároveň dokáží zajít až do extrémů. Od lásky až k nenávisti za pouhých pár vteřin. Pomstí se a obviní. Zároveň nikdy nepřiznají, že byla období, kdy jste byli pohádáni, protože teď jste nejlepší přátelé. Ano, je to něco neuvěřitelné!

Pokračování na další straně

Lev

Lev je namyšlený a narcistický typ člověka, který se na všechny ostatní dívá svrchu. Je si stoprocentně jistý, že všichni jsou z něj „paf“. Opak je však pravdou. Bez chvály nepohne ani prstem, neustále potřebuje, aby mu někdo tleskal a křičel „bravo!“ V opačném případě se změní na nespokojeného despotu, který vám pokazí den i kvůli maličkosti. Vhodné chování prostě nemají zakódované ve své osobnosti.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články