Víte, jak si správně utřít zadek? Banální chybu možná děláte i vy: Může vás to stát hodně!

66498
Sdílejte

Pro ženy je typické utírání zepředu dozadu, píše deník Daily Mail. Snaží se tím zabránit tomu, aby se fekální bakterie dostaly do močové roury. Jedná se o jeden z nejefektivnějších způsobů, jak se vyhnout zánětu močových cest . Tento problém postihuje téměř výlučně ženy, neboť ženská močová trouba je podstatně kratší než ta mužská. Přestože muži se nemusí obávat zánětu močových cest v důsledku nesprávného utírání, je důležité zachovat hygienické standardy v zájmu minimalizace šíření škodlivých bakterií .

7 kousků toaletního papíru představuje dostatečné množství pro průměrného člověka . Někteří uživatelé internetu namítají, že používají 10 až 12 kousků. Experti doporučují pevný a zároveň jemný toaletní papír. Silné a tvrdé utírání může způsobit podráždění.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články