Velký krok pro Prachařovu lásku, plakala dojetím! A pak, že ten papír není důležitý!

2174
Sdílejte

Mladá herečka dala Jakubovi elán, o který při rozvodu s Agátou málem přišel, a zřejmě i hodně lásky, která mu asi chyběla. Zamiloval se do Sáry během jejich společného natáčení a je jasné, že to nebylo jen ošálení. Sandeva pochází z Makedonie, ale v České republice žije téměř celý život. A před pár dny se dočkala velké události.

Přestože Sára Sandeva žije od dvou let s rodiči a bratrem v České republice, občanství se jí dosud nepodařilo získat. Přestože je hrdou Makedonkou, dosáhla ve své herecké kariéře v České republice značných úspěchů a v Praze se cítí jako doma. Navíc tam díky natáčení našla velkou lásku, herce Jakuba Prachaře. Její rodiče ho schvalují, poznali ho velmi rychle od začátku jejich vztahu a už je součástí rodiny. Byl dokonce se Sarah na návštěvě její rodiny v Makedonii. Není divu, že všichni, nejen kolem nich, už čekají na to, aby se jejich vztah posunul dál.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články