Velký horoskop na ZÁŘÍ : Kdo může čekat úspěch v práci a pro koho bude měsícem konfliktů ?

6048
Sdílejte

PANNA

V nadcházejících dnech vás čeká mnoho příjemných událostí na poli vztahů i kariéry. Díky retrográdnímu Merkuru ve spojení s Uranem profitujete ze svých originálních nápadů. Jen opatrně, aby se na vašem úspěchu nechtěl přiživit někdo z kolegů. Opatrnost je vyžadována i při jednání s úřady. Snažte se mít řád v dokumentech a nezapomeňte na důležité termíny a splatnosti. Potom půjde všechno hladce.

Pokračování na další straně

Váhy   

Přitažlivost Vah po celý měsíc stoupá a kolem 11. září máte možnost získat srdce vytouženého protějšku! Překonejte ostych a v milostném životě jděte vstříc svému štěstí. Ani v pracovní sféře vám nebude chybět sebevědomí. Jen se nechtějte přesadit na úkor kolegů. Buďte týmovým hráčem a nevyvolávejte konflikty. Všechny spory by se totiž obrátily proti vám. Od 23. se připravte na úbytek energie.  

Štír   

Zářijové známosti nikam nevedou. Rádi byste se ve vztazích posunuli, ale ze svého objevu jste za chvíli zklamáni. Soustřeďte se na jiné životní radosti, nepřízeň Afrodity nebude mít dlouhé trvání. Na pracovišti sršíte nápady a kolem 14. září přicházejí také lukrativní nabídky. Nová pracovní výzva s sebou přináší také vidinu tučnějšího zisku. S penězi ale zacházejte opatrně. Máte sklon příliš utrácet.   

Střelec   

Září přeje lásce. Zadání se duševně i fyzicky přibližují drahé polovičce, singles objeví ve své blízkosti výjimečnou osobu. Dotyčný člověk po vás dlouho pokukuje, ale potřebuje vybízet. Pracovní záležitosti po prázdninách nemohou naskočit do zajetých kolejí. Máte spoustu úkolů a nevíte, čemu se věnovat dříve. Také se dopouštíte častějších chyb. Díky změně time-managementu si nakonec poradíte.   

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články