To by nikdo nečekal! Bývalý milenec Ivany Gottové ve vile na Bertramce

95102
Sdílejte

„Poprvé jsem se s Douglasem setkal, když jsme si potřásli rukama u nás doma na Bertramce. Jeho příjezd byl nezapomenutelný, zejména pro naše sousedy. Přijel k nám taxíkem, spletl si dům a zazvonil na zvonek vedle.“ Sousedé si nemohli pomoci, ale divili se, koho vidí za dveřmi. „Dodnes je mi líto, že jsem neviděl jejich výrazy, ale ukázali mu, kde bydlíme, takže v zapětí zazvonil u nás. Nakonec s námi Michael zůstal dlouho do noci. Přišel na oběd a odešel až po pozdní večeři,“ líčil Gott.

„Holčičky mu chtěly ukázat pokoj, tak se šel podívat. Uviděl tam  flétnu a okamžitě jim na ni začal hrát. To si je úplně získal, dlouho se pak na něho ptaly,“ přiznal Karel. Ivana byla také nadšená z jejich setkání. „Jsem ráda, že se poznali,“ radovala se. Pánové si nejen navzájem notovali, ale také se spolu nechali vyfotografovat.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články