Tento salát z červené řepy je u nás v zimě číslo jedna. Vitamíny a skvělá chuť, které nikdo neodolá!

1997
Sdílejte
Postup:
  • 1. Snažte se vybrat kvalitní suroviny. Jablka by měla být pevná a šťavnatá.
    2. Uvařte brambory, mrkev, červenou řepu i vejce. Dejte pozor, abyste je nerozvařili.
  • 3. Filety ze sledě nakrájejte na malé kousky.
  • 4. Brambory, mrkev, červenou řepu, cibuli a okurky nakrájejte na maličké kostičky.
  • 5. Oloupejte a očistěte jablka, nastrouhejte je a vymačkejte z nich šťávu.
  • 6. Smíchejte všechny suroviny najednou, přidejte majonézu a důkladně promíchejte.
  • 7. Vrch salátu můžete ozdobit čerstvými bylinkami, například koprem, petrželkou nebo zelenou cibulkou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články