Soňa Norisová si v životě prošla peklem. Zachránila se na poslední chvíli !

31071
Sdílejte

Trpěla bulímií, vyhořením a měla strach o vlastní život.

Soňa Norisová se narodila 27. srpna v Malackách a odmala věděla, co chce v životě dělat. Dramatické umění se postupně integrovalo do jejího srdce. Svůj talent rozvíjela na střední škole a později na VŠMU. Kromě toho se však osvědčil jako velmi všestranný v hudebním průmyslu, protože je nedílnou součástí skupiny Fragile. Svůj vlastní jedinečný hlas uplatnil i v dabingu, nejčastěji jej propůjčil americké herečce Cameron Diaz.

Sestry Norisové

Byla chlapcem v sukni, máma ji hledala po stromech, kde si ona hrála, že je Winnetou. „Máma nás zvykla bít mokřicí, tedy mokrým hadrem. Když jsme už byli větší, téměř vždy jsme při bitvě dostali záchvat smíchu, takže to vypadalo tak, že máma nás honila kolem stolu a my jsme se šli počikat smíchy,“ vzpomínali Norisové v pořadu Zlaté časy . Soňi i její sestru Zuzanu rodiče raději začali zaměstnávat kroužky, aby neměli čas na hlouposti.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články