Smutná zpráva pro fanoušky sériálu ! Krátce po narozeninách zemřel slavný herec!

3146
Sdílejte
Jak uvedla CBS, tato hvězda NCIS v roli Dr. Donalda „Duckyho“ Mallarda byl obklopen rodinou v New York Presbyterian Hospital v posledních minutách svého života a zemřel pokojně přirozenou smrtí. Bohužel, dříve oznámený NCIS 20th Anniversary Broadcast Marathon naplánovaný na pondělí již měl „In Memoriam“ přidáno v titulku na počest Davida McCalluma.
Rodák z Glasgow, David McCallum, narozený 19. září 1993, se přestěhoval do USA v roce 1961 poté, co studoval na Královské akademii dramatických umění v Londýně a několik let vystupoval v divadle. O jeho kariéře rozhodlo osudové setkání se Samem Rolfem, tvůrcem filmu The Man From UNCLE , kdy on a jeho přítel, herec Charlie Bronson, šli do MGM na oběd a doufali, že se jim něco přihodí. Davidovi se podařilo získat roli tajného agenta Illya Kuryakina po boku Roberta Vaughna. Za tuto roli získal dvě nominace na cenu Emmy a stal se idolem žen. Hrál také ve filmech The Greatest Story Ever Told, The Great Escape, Mosquito Squadron, Billy Budd, Freud a A Night to Remember.
Pokračování na další straně

David McCallum se dvakrát oženil, s první ženou měl tři syny, s druhou, se kterou žil až do své smrti, syna a dceru. „Byl to ten nejlaskavější, nejúžasnější, nejtrpělivější a nejmilejší otec. Vždy dával přednost rodině před sebou. Těšil se na každou příležitost spojit se se svými vnoučaty a s každým z nich měl jedinečné pouto,“ uvedl jeho syn Peter McCallum v prohlášení jménem rodiny. „Byl to renesanční člověk, fascinovaný vědou a kulturou, a proměnil tyto vášně ve vědění. Dokázal například dirigovat symfonický orchestr a v případě potřeby mohl provést pitvu na základě desetiletého studia své role v NCIS… Ani ve věku 90 let nikdy nezestárl,“ řekl s láskyplným humorem a úctou ke svému otci.

Není pochyb o tom, že zesnulý herec bude navždy pamatován současnou generací, zejména jako soudní lékař Donald „Ducky“ Mallard z úspěšného seriálu NCIS. „Byl to učenec a gentleman, vždy laskavý, dokonalý profesionál a nikdy mu neunikl vtip. Od prvního dne bylo ctí s ním pracovat a nikdy nás nezklamal. Prostě to byla legenda. Bude nám chybět jeho vřelost a laskavý smysl pro humor, který rozzářil každou místnost, do které vstoupil, stejně jako skvělé příběhy, které často sdílel ze svého neuvěřitelného života,“ uvedli výkonní producenti NCIS Steven D. Kromě hraní v seriálech a filmech se také objevil v televizních vzdělávacích pořadech, nahrál tři alba instrumentálních skladeb a v roce 2016 vydal román Once a Crooked Man.

Kam dál?

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Jak princezna Kate zvládá následky chemoterapie: Stylistka popsala smutné detaily

Kellnerová s partnerem a její nejstarší dcerou Annou koupili čtyřhvězdičkový hotel ve Špindlerově Mlýně za víc než 700 milionů korun

Rozvodový boj nemocné Shannen Doherty s manželem: Kurt zdržuje schválně! Čeká, až umřu, aby mi nemusel platit!

Další články