Putinovi se nedaří ani v soukromí: Jeho tajná carevna mu bodla dýku do zad

2255
Sdílejte

Podle profilu na sociálních sítích s názvem Generál SVR, který se prezentuje jako zdroj blízký Putinovi, se bývalá gymnastka Alina Kabajevová, která je také nazývána tajnou carevnou a tajnou první dámou v Rusku, zapletla s jedním z bezpečnostních důstojníků Kremlu. O aféře informovalo i několik zdrojů na Ukrajině.

 

Generál SVR říká, že atmosféra v Putinově soukromém životě je již nějakou dobu napjatá. Nedávno ruský vůdce ignoroval svou milenku, i když byli ve stejné budově. Ukrajinský web uvedl, že když byl Putin informován o aféře Kabajevové, přijal tuto zprávu lhostejně, ani se nesnažil zjistit více o svém potenciálním šokujícím.

Alina Kabayeva, 40 let, je bývalá ruská gymnastická šampionka, která získala zlatou medaili na olympijských hrách v Aténách v roce 2004. S 70letým Putinem je spojována od roku 2008 a v Rusku je jejich vztah veřejným tajemstvím, i když ani jedna strana to oficiálně nepotvrdila.

Kam dál?

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Další články