Přestal jsem milovat svojí ženu a je to její vina : Manžel prozradil co zabíjí mužskou lásku

63588
Sdílejte

Bohužel nikdo na světě není imunní vůči rozvodu. Existuje mnoho důvodů pro manželské neshody, od triviálních nedorozumění až po oslabené pocity.

Nemusíte být velká psycholožka, abyste si všimli, že k vám manžel zchladl. Vše, co potřebujete, je lepší pozornost k jeho chování. Pokud s vámi tráví stále méně času, stále se vymlouvá a neplní své sliby, je pravděpodobné, že jeho vztah je pryč. Nedávno se na internetu objevil anonymní dopis. Tohle je od muže, který už svou ženu nemiluje a obviňuje ji z toho.

Rodinu tvořila jeho manželka, se kterou žil 7 let a 6 letý chlapec. Od začátku jejich vztahu byla pro něj manželka milující osobou. S postupem času se měnila na nepříjemnou ženu a svého manžela postupně přestala zahrnovat láskou. Když si to její manžel uvědomil, požádal o rozvod, který se pak táhl dlouhou dobu a stal se předmětem pomluvy v jejich městě.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články