Prachař se svojí přítelkyní Sandevou šokují ! Vůbec spolu nemluví, Jakub mluví o konci!

44410
Sdílejte
Tehdy spolu natáčeli detektivní seriál Dvojka na zabití a začalo to mezi nimi jiskřit. Prachař byl po rozvodu s Agátou Hanychovou (38) a krátké epizodě s modelkou Denisou Dvořákovou (34) sám, Sandeva se těsně před natáčením rozešla s fotbalistou Václavem Černým. Dali se dohromady a jejich láska od té doby kvete. V současné době budou opět tvořit partnery před kamerou.
Natáčení pokračování úspěšného detektivního seriálu Dvojka na zabití je již v plném proudu, jak prozradili jeho hlavní představitelé Jakub Prachař a Sara Sandeva. V seriálu, v rolích detektivů z jednoho oddělení, kde neustále kopou do sebe a zdá se, že v soukromí se to neliší. „Doma spolu nemluvíme, je tam ticho jako v hrobě,“ nečekaně prozradil herec v rozhovoru. Je však téměř jisté, že když Jakub Prachař začne něco komentovat, je třeba jeho slova brát do značné perspektivy. Ví se o něm přinejmenším od doby, kdy působil v recesistické skupině Nightwork, jejíž motto bylo, že co nešokuje, nikoho to nezajímá.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Veronika Žilková (62) byla třikrát vdaná. Všechny jsem musela živit, ani jeden nestál za to…řekla

Česko se dnes rozloučilo se zpěvačkou Victorií (†40). Bílá rakev i květiny a přísné kontroly

Helena Vondráčková oslavila své 77. narozeniny a současně si připomněla 60 let na české hudební scéně

Úřad vlády pod vedením Petra Fialy nabobtnal : vzrostl počet zaměstnanců, o desítky milionů i náklady na platy

Semifinále speciálu AZ kvízu, ve kterém proti sobě nastoupili bratři Jan a Marsell Bendigovi, se proměnilo ve festival neznalosti a trapnosti

Další články