Pokud také nosíte každý den čisté spodní prádlo, zjistěte, co radí lékaři

14879
Sdílejte

Když už jsme u látek. Kupte si spodní prádlo z přírodních materiálů, skrze které může vaše pokožka dýchat. Nejprve byste měli věnovat pozornost bavlněným modelům. A to platí především pro kalhotky, které se chystáte nosit v létě. Polyesteru a mikrovlákna byste se ale v tuto chvíli měli vzdát.

Další tipy

Chci také připomenout, jak důležité je vybrat si správnou velikost spodního prádla. To platí jak pro kalhotky, tak pro podprsenky. Neměly by se zarývat do kůže a mačkat tělo. V lepším případě se prostě budete cítit nepříjemně, v horším případě může spodní prádlo drhnout kůži. Mimochodem, hodně jsem slyšel, že tanga nejsou nejlepším modelem pro neustálé nošení. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte?

Pokračování na další straně

Odborníci navíc doporučují spát bez kalhotek nebo alespoň nějaký čas denně bez spodního prádla. Pokud neradi spíte nazí, volte na spaní výhradně bavlněné spodní prádlo. Tělo musí dýchat!

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články