Paul Walker by oslavil 50-ku: Dcera (24) jde v jeho stopách… Hraje v Rychle a zběsile !

4538
Sdílejte

Po jeho úmrtí v sedmé sérii jej prostřednictvím filmařské technologie a vizuálních efektů zastoupili jeho bratři Caleb a Cody Walkerovi. Film přilákal do kin rekordní počet diváků a mezinárodně vydělal více než 1,5 miliardy dolarů.

V roce 2015 herecký kolega Diesel pojmenoval svou dceru po svém nebohém příteli Walkerovi. Diesel se stal zároveň kmotrem Walkerovy dcery Meadow, která se narodila v roce 1998. Meadow se drží otcova příkladu, je modelka a herečka. Letos herecky debutovala jako letuška ve filmu Fast X, v 10. pokračování série Rychle a zběsile. Ve snímku se prostřednictvím archivních záběrů objevila i po boku svého otce.

Paul Walker se věnoval i dobročinnosti v rámci své neziskové organizaci Reach Out Worldwide, kterou založil v roce 2010 s cílem poskytnout pomoc regionům zničeným přírodními katastrofami.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články