Palo Habera chyběl na rozloučení s Patejdlem (†68): Proč to nestihl?

1137
Sdílejte

„Ach… Vašo! Když jsem se dnes probudil, netušil jsem, že toto napíšu. Mám v hlavě naprostý chaos! Před pár týdny jsme mluvili o tom, že budeš koncertovat v Lucerně ke svým 70. narozeninám a že ti přijedu zazpívat. Neváhal jsem ani vteřinu a řekl „samozřejmě“! Takže ti chci říci, že jsem vždy obdivoval tvou práci a že jsi byl jedním z důvodů, proč jsem se stal hudebníkem,“ napsal Habera na Instagram v den jeho smrti.

„Nikdo tady nedokázal psát tak krásné písně jako ty s takovou lehkostí. Měl jsem to štěstí, že jsem se na začátku své kariéry setkal a učil se od tebe při společné práci (a bylo jich docela dost). Děkuji ti! A děkuji, že jsi nám umožnili být přáteli! Někdy najdeme v životě něco vzácného a dělá nás to šťastnými (aniž bychom si to primárně uvědomovali), a když to ztratíme, jsme smutní. Vašo jsem smutný! Ztratil jsem přítele – tebe! Odpočívej v pokoji!“ Rozloučil se s přítelem. Nepřišel se s ním však definitivně rozloučit, přestože byl ve stejný den v Praze.

Jen pár hodin po rozloučení s Patejdlem se Palo Habera a jeho krásná partnerka Daniela Peštová (52) objevily na Pražském hradě na československém finále modelingové soutěže.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články