Osobní poselství Bible jen pro vás: Odvažte se věřit!

1114
Sdílejte

Joshua přesně to udělal. Svedl velkou bitvu se svou armádou a byli blízko k dobití nepřítele, ale bylo pozdě a slunce zapadalo. Joshua věděl, že pokud je nedokončí, seberou sílu a znovu na ně zaútočí. Potřeboval by delší den. Většina lidí by si řekla: „No, to nevyšlo. Potřeboval bych více času, ale je to tak.“ Józsue to však neudělal, byl statečný. Podíval se na oblohu a řekl: „Slunce, zůstaň ztracený v Gibeonu, ty také Měsíci, v údolí Aijalon!“ (Jozue 10:12) Potom Bible pokračuje: „A slunce bylo ztraceno, měsíc se zastavil, zatímco lid se mstil na svých nepřátelích“ (Jozua 10:13). „Nebylo dne podobného tomu ani předtím, ani potom, kdy by Hospodin naslouchal lidskému slovu, jako je tento, protože bojoval za Izrael“ (Jozue 10:14).

Můj drahý příteli, věřím, že přijde den, kdy budeš snít o tom, co Bůh udělá, pokud se odvážíš uvěřit. Udržujte své srdce otevřené Jemu, čekejte na Něho a čtěte Jeho Slovo, aby vaše víra mohla růst. Pokud ho dáte na první místo a přiblížíte se k Němu, uvidíte větší věci, které pro vás udělá!

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články