Od natáčení legendárního Herkulese uběhlo spoustu let: Podívejte se, jak dnes svalnáč vypadá!

1420
Sdílejte

Americký herec Kevin Sorba je spojován s mnoha fanoušky především kvůli legendární postavě Herkula.Umělce, který v tento den slaví 65. narozeniny, byste však v tuto chvíli jen těžko poznali! Kevin David Sorbo se narodil 24. září 1958 v Moundu v Minnesotě. Jeho první vystoupení před kamerou začalo v 80. letech, kdy absolvoval turné po Austrálii a Evropě. Natočil zde několik reklam, ale pomalu se začal objevovat ve více významných pořadech ve Spojených státech.

Jedním z nich byl i seriál To je vražda, napsala, kde si však zahrál jen malou roli. V tomto období se už ucházel io větší role, jako byly například agent Mulder v Aktu X či Superman ve stejnojmenném seriálu. Jeho herecká kariéra se však nadobro změnila ve chvíli, kdy získal hlavní postavu ve filmu Herkules a Amazonky.

Té se ujal i v dalších filmech a hlavně v oblíbeném seriálu, který si získal fanoušky po celém světě. Díky němu se Sorbo zařadil mezi hereckou špičku a od roku 2000 se začal objevovat také v seriálu Andromeda. 

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články