Nenávist se stupňuje! Agáta Soukupovi vzkazuje: FU*K you!

21240
Sdílejte

Nelze jí věřit

Přidala se i máma Veronika. Nového potenciálního zetě velebila do nebes. Za to, jak se mu nelenilo umýt nádobí, ale také, jak je vzal na rodinnou dovolenou snů do jeho španělského přímořského sídla.

Jelikož oba jsou komplikované osobnosti, brzy narazila kosa na kámen. Poprvé, když Soukup veřejně pochválil Martina Stropnického, se kterým byla Veronika na nože poté, co ji opustil. Na „zatí“ velmi rychle přestala zpívat ódy a vytratil se iz jejího Instagramu. U Agátu však stála nadále a alespoň na veřejnosti se nadchýnala jejím bleskurychlým otěhotněním. Zda byla opravdu nadšená faktem, že její dcera čeká třetí dítě s třetím mužem, navíc s pochybnou pověstí, těžko říci, neboť i v minulosti veřejnost vícekrát zaváděla.

Například neustále tvrdila něco jiného o muži, který se po jejím rozvodu se Stropnickým začal objevovat po jejím boku. Nejprve naznačovala lásku s rockerem Pepem, pak se divila, proč jí ho podsouvají, vždyť jsou jen přátelé, a teď zase uveřejňuje jejich společné fotky z dovolených včetně milostného laškování pod třešní a tváří se jako šťastně zadaná. A Agáta se chová jako ona. I o rozchodu se Soukupem lhala.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články