Meghanin astronomický honorář: Za jeden příspěvek na Instagramu shrábne nekřesťanskou sumu!

2312
Sdílejte

Bývalá vévodkyně kdysi žila Instagramem a fotky ze svého soukromého života přidávala jedna radost. Když se stala součástí královské rodiny, musela aplikaci odinstalovat a její soukromí bylo známo pouze z bulváru.

Před několika dny se však vše změnilo a Meghan oznamuje velký návrat na sociálních sítích!

Bývalí členové královské rodiny měli oficiální společný instagramový účet s názvem @sussexroyals během svého pobytu v Británii, aby oznámili své suverénní povinnosti. V té době měl 9 a půl miliónu sledujících. V roce 2020 však byla zrušena po opuštění Londýna.

Meghan, která se právě seznámila se svým blízkým na této sociální síti, se vrací do virtuální společnosti. Založila účet s názvem @meghan, jehož pravost byla potvrzena zdrojem velmi blízkým páru: „Ano, to je ona. Očekávejte oznámení velmi brzy. Vrací se.“ Informoval o tom britský portál.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články