„Má pouhé tři roky a kdybych ho nedržela za ruku, myslela jsem si, že by se rozpadl na tisíc kousků“…

2245
Sdílejte

Chlapec podstoupil svou první vážnou operaci. Naštěstí vše dopadlo dobře a Jagger se vrátil domů s jedinou povinností chodit na pravidelné kontroly. Měl dva roky, kdy mu lékař při kontrole zjistil tlak v očích a další testy ukázaly, že jeho mozek opět vykazuje známky problémů.

Tentokrát to bylo něco mimořádně vzácného. Nazývá se Chiariho dysplazie a způsobuje, že mozková tkáň roste do takové míry, že sahá až do základny mozku, do míchy, což způsobuje problémy s funkcí mozku. Následně musel být chlapec opět operován.

„Vůbec bych nečekala, že budeme prožívat totéž,“ říká jeho máma, „až do dne operace jsem měla všechno v hlavě rozmazané. Operace byla úspěšná, ale když anestezie přestala účinkovat, vzpomínám si, jak na mě Jagger volal, vystrašený a přemožený bolestí. Měl jen tři roky a kdybych ho nedržela za ruku, myslela jsem si, že by se rozpadl na tisíc kousků.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články