Lukáš Vaculík se proslavil filmy se Sagvanem Tofim: Jaký vztah mají dnes herci?

3443
Sdílejte

Tato série pro mě byla velkou výzvou. První věc, která mě překvapila a zaujala, byl jeho formát. Celá akce se odehrávala ve čtyřech prostředích. S tím jsem se ještě nikdy nesetkal. Myslel jsem, že by to mohlo být zajímavé dílo, protože by mělo vycházet z psychologie postav, konstrukce situací, momentu překvapení, a to nejen například na akčních scénách, atraktivním prostředí a nočních záběrech. Další neobvyklou věcí pro mě bylo, že seriál byl z 90 procent natočen ve studiu. To bylo něco, co jsem předtím nezažil. S počasím sice během natáčení problémy nemáte, ale na druhou stranu jsem nevěděl, co se mnou udělá pracovat dvanáct hodin ve studiu a prakticky se nedostat ven na denní světlo.

Práce na prokurátorce Vaculíka v mnohém překvapila. Prozradil také něco o svém soukromí a mimo jiné prozradil, proč není aktivní na sociálních sítích.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články