„Je mi 67 let a žiji sama. Chtěla jsem bydlet s dcerou, ale odmítla. Jak žít, nevím „

13982
Sdílejte

Odborník se domnívá, že v moderním světě by se 67letý člověk neměl cítit starý. V této situaci není problém, pokud děti nechtějí vzít si k sobě starší osobu. Dospělé děti oceňují osobní prostor, kde mají pohodlí, které potřebují.

„Tamara by se měla zbavit myšlenky, že jí bude lépe, když bude žít se svými dětmi. Koneckonců, její cesta je jiná – naplnit svůj život z vlastní iniciativy. Navštivte akce, které se konají v okolí, podívejte se na místa, kam se jí ještě nepodařilo zajít. Potřebuje novou sociální zkušenost,“ říká psycholožka.

Zdá se, že naše hrdinka by se měla podívat na situaci z jiného úhlu.
Koneckonců, pokud jsou děti zaneprázdněny svými starostmi a nechtějí s nimi žít, pak jejich názory nemohou být změněny násilím nebo vydíráním. Proč tedy nesplnit naše touhy, které by vedly k naplnění našeho vlastního života?

V okolí je mnoho zajímavých aktivit. A ve stáří, kdy má člověk ještě dost síly a spoustu volného času, kdy může dokončit věci, se kterými začal v mládí, ale neměl čas a prostor je realizovat.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články