„Je mi 67 let a žiji sama. Chtěla jsem bydlet s dcerou, ale odmítla. Jak žít, nevím „

13977
Sdílejte

Není neobvyklé, že lidé ve velkých městech často žijí sami. Tisíce lidí, ale nikdo, na koho bychom se mohli kdykoliv obrátit. Pro starší osobu je tato situace poněkud horší, protože ve starším věku je jen málo lidí schopno navázat nové známosti.

Dnes si můžete přečíst článek na téma osamělosti ve stáří, ve kterém je také názor odborníka. Pokud i vy máte někoho, kdo by vám pomohl zbavit se pocitu osamělosti, následující informace vám určitě pomohou.

„Je mi 67 let a žiji sama. Můj manžel je dávno mrtvý. Stále pracuji, protože je to jediná práce, která mě může ochránit před nudou. V posledních letech žiju jako automat – nic mě nebaví.

Nemám žádné koníčky, ani je nehledám, stejně jsem na to stará. Navrhla jsem synovi a jeho rodině (má tři děti), aby se přestěhovali do mého bytu, ale moje snacha je proti. Je jasné, že nechce žít s cizí starou ženou pod jednou střechou.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články