Co Možná Nevíte O Tatianě Dykové

3469
Sdílejte

Tatiana je jednou rozvedená. Z prvního manželství s Pavlem Čechákem, kterého si vzala v roce 2005, má dva syny. Starší syn František se narodil pár měsíců po svatbě a mladší Cyril pak v roce 2008. Manželství Tatiany a Pavla však skončilo rozvodem v lednu 2013. Ještě v tom samém roce Tatiana porodila třetího syna Aloise, kterého má však již s bývalým zpěvákem skupiny Nightwork Vojtěchem Dykem. Pár se nakonec vzal šest let po narození syna a Tatiana tak začala používat příjmení Dyková. Svatbu si naplánovali přesně na první máj, a to v obci Blatnice pod Svatým Antonínkem nedaleko Hodonína. Novomanžele oddávala místní paní starostka.

Je oblíbenou televizní i divadelní herečkou

Zásadním zlomem v Tánině herecké kariéře bylo jistě její angažmá v populárním Dejvickém divadle, jehož členkou byla v letech 2002 až 2014. Ačkoliv dnes již stálou členkou souboru není, stále hostuje v celé řadě her. Za své herecké kvality byla odměněna nespočtem cen a nominací. Například na Českého lva byla nominována už sedmkrát. V roce 2006 dokonce toto ocenění získala, a to za hlavní ženský herecký výkon ve filmu Štěstí, kde se objevila po boku hereckého kolegy Pavla Lišky. Během své dlouhé kariéry ztvárnila mnoho hlavních rolí a její fanoušci si jistě vybaví kultovní záležitosti jako Návrat idiota, Samotáři, Vratné lahve nebo Kajínek.

Její nejlepší kamarádkou je Anna Geislerová

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články