Co Možná Nevíte O Tatianě Dykové

3466
Sdílejte

Tatiana Dyková, většině lidí spíše známá pod jménem Tatiana Vilhelmová, je českou populární filmovou a divadelní herečkou.

Tatiana pochází z Prahy a již od svých mladých let se věnovala tanci, konkrétně baletu, později pak začala se zpěvem a herectvím. V dospělosti se nakonec rozhodla zaměřit se výhradně na herectví. Začala studovat pražskou konzervatoř, studium se jí však dokončit nepodařilo.

Mrzet ji to příliš nemuselo, protože i tak záhy získala angažmá v Dejvickém divadle, které se jí stalo osudným. Zahrála si zde mnoho hlavních rolí v úspěšných inscenacích, zároveň se v té době velmi rozjela i její filmová kariéra. Za své výkony obdržela celou řadu ocenění, z nichž nejcennějším je zřejmě Český lev za nejlepší ženský herecký výkon. Vedle herectví je Tatiana i manželkou a matkou třech synů. Co vše byste o Tatianě Dykové měli vědět? Čtěte dál.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články