15 důvodů, proč si mnoho lidí myslí, že Vodnáři jsou prostě nejlepší lidé na Zemi

1765
Sdílejte

7. Vodnáři jsou opravdoví přátelé a partneři

K otázce výběru přátel přistupují velmi pečlivě. Těžko se přibližují lidem a také se snaží lépe poznat člověka, kterého chtějí poznat. Pokud máme přítele, který je náhodou Vodnář, měli bychom vědět: máme tu nejoddanější a nejloajálnější osobu, která s námi bude až do konce.

8. Vodnáři jsou vynikající konverzační partneři

A to je pochopitelné! Koneckonců, jsou neuvěřitelně chytří. Stimulace mozkových oblastí je pro ně životně důležitá. Pro Vodnáře je intelektuální rozhovor největším potěšením.

9. Vodnáři jsou benevolentní lidé

Nevyhledávají konflikt. A samozřejmě nejsou první, kdo začíná nesmyslné hádky. Neradi poslouchají neustálé nářky ostatních, že „jak je těžké žít“, vědí, že se dá žít šťastně, ale musíte pro to něco udělat a neměli byste si pořád jen stěžovat. V souladu s tím Vodnáři dělají vše, co je v jejich silách, aby jejich život byl šťastný.

10. Vodnáři vědí, co chtějí…

…a také jak toho dosáhnout. Vznikají z nich vynikající badatelé a pozoruhodní vědci (jako jsou astronomové a historici). Jejich přirozený vkus a kreativita je činí vynikajícími v umění a humanitních oborech, zejména v poezii. Jejich životním cílem může být i hudba, sociální práce nebo vzdělávání.

11. Vodnáři jsou rádi mezi lidmi

Kam dál?

Velký horoskop lásky na KVĚTEN. Ten přináší pro každé znamení zvěrokruhu jedinečné výzvy i příležitosti

Září patří Pannám: Co jste o tomto znamení možná nevěděli?

Další články